درباره سه راه امین حضور تهران

معرفی سه راه امین حضور تهران
سه راه امین حضور تهران، تقاطعی شلوغ و پرتردد در مرکز شهر تهران است که به عنوان یکی از اصلیترین مراکز فروش لوازم برقی خانگی، لوازم الکترونیکی و لوازم برقی آشپزخانه شناخته میشود. این منطقه به دلیل تنوع محصولات، قیمتهای رقابتی و حضور تعداد زیادی فروشگاه و مغازه، همواره مورد توجه خریداران و فروشندگان بوده است. این منطقه به دلیل نزدیکی به بازار بزرگ تهران مرکزی برای داد و ستد است. این بازار لوازم خانگی و لوازم آشپزخانه دارای تنوع زیادی از برند اجناس ایرانی و خارجی است.
موقیت جغرافیایی سه راه امین حضور
در منطقه ۱۲ شهرداری است. جز مناطق طرح ترافیک می باشد. در تقاطع خیابان امیرکبیر و خیابان ری قرار دارد. خیابان ری که از خیابان های جنوبی شهر تهران است از شمال به سه راه امین حضور و از جنوب به میدان شوش منتهی می شود. میدان بهارستان از سمت خیابان مصطفی خمینی به جنوب به تقاطع خیابان امیرکبیر میرسد این چهار راه به چهار راه سرچشمه معروف است. چهار راه سرچشمه یکی از قدیمی ترین محله های تهران است. حدود ۳۰ سال است که این محله بافت مسکونی خود را ندارد و به یک مرکز تجاری و یکی از بازارهای تهران مبدل شده است. سه راه امین حضور را از زمان قاجار به این نام می شناسند.
تاریخچه سه راه امین حضور
تأسیس محله سه راه امین حضور و سرچشمه از زمان قاجار و ابتدای حکومت پهلوی به احتمال زیاد می باشد. این محله از شرق به دروازه دولاب و از جنوب به دروازه غار منتهی می شود. از زمان قدیم محل رفت و آمد انسان ها، حیوانات اهلی و بارگیری بود و همچنین ایستگاه اول قطارهای دودی بود که مقصد آن شهر ری بود. در بدنه اصلی خیابان از بافت قدیمی اثری نیست زیرا به فروشگاه و مغازه تبدیل شده ولی در کوچه و پس کوچه های آن خانه های قدیمی زیبا و دیدنی قرار دارد.

در سهراه امین حضور، باغ و خانهای دیده میشود که متعلق به یکی از درباریان و نزدیکان ناصرالدینشاه به نام آقاعلی آشتیانی بود. علی آشتیانی را به نام امین حضور می شناسند. این محله را که خانه امین حضور نیز در این سه راه قرار دارد از قدیم امین حضور می نامند. در تصویر ذیل نفر اول از سمت چپ امین حضور می باشد. امین حضور (آقاعلی آشتیانی): وی از رجال درباری و از پیشخدمتهای خاص ناصرالدین شاه بود. در سال ۱۲۸۶ مسئول امور احتساب تهران شد و در ۱۳۰۶ در حالی که وزیر بقایا بود، حکومت ساوه و زرند و ریاست ایل شاهسون بغدادی را به وی محول نمودند.

اشخاصی چون میرزا محمد حسن شیرازی و امین الضرب بازرگانان مشهور دوره قاجار، میرزا محمدخان قوام الدوله از مردان پرآوازه آن دوران، فرخی یزدی شاعر و روزنامه نگار آزادیخواه در این منطقه زندگی میکردند.
طریق دسترسی به سه راه امین حضور
برای دسترسی به سه راه امین حضور از ایستگاه مترو بهارستان، ملت و امام خمینی می توانید استفاده کنید. همچنین از اتوبوس ها مستقر در خیابان سعدی می توانید به سه راه امین حضور برسید. از میدان شوش نیز به آن دسترسی دارید.
برای خرید عمده و تکی و جهیزیه عروس به سایت فروشگاه لوازم خانگی امین حضور کالا و همچنین فروشگاه ایران واقع در سه راه امین حضور خیابان ایران مجتمع تجاری طهران طبقه همکف پلاک ۵۶ مراجعه فرمائید.
نظرات کاربران